Szállítási információk

Személyes átvétel üzletünkben:

Természetesen személyesen is átvehető minden termék, 1115 Budapest, Somogyi út 27. szám alatt található üzletünkben is mely az Etele tér, illetve Kelenföld vasútállomás közelében található. Ennek semmilyen költsége nincsen. Üzletünkben csak készpénzzel történő fizetést tudunk elfogadni.


Házhoz szállítás(Royal Sprint futárszolgálat):


Standard csomag: 2.500 Ft (100.000 Ft értékig tartalmazza az értékbiztosítást)
Értékbiztosított csomag: 3.500 Ft (100.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén ajánlott)


Kiszállítási idő:


A rendelés során minden esetben előre jelezzük a várható kiszállítás idejét. A legtöbb esetben a szállítás 1-2 munkanapon belül történik. A rendelés leadását követően a visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk a rendelése állapotáról, valamint nyomon követheti rendelését közvetlenül szállító partnerünkön keresztül.

Házhoz szállítás:

A házhoz szállítás alap díja bruttó 2.500 Ft.
A munkanap 12 óráig beérkező (készleten lévő termék esetén) megrendeléseket a következő munkanapon az ország teljes területén házhoz szállítja 8 és 17 óra között. Ezen belül az időpont szorosabban nem határozható meg, hiszen a futár - a postáshoz hasonlóan - címről címre halad. A futáros szállítás nem célfuvart jelent, azaz a futár nem közvetlenül a feladótól a vevőhöz szállítja a küldeményt, hanem egy terítőhálózaton keresztül jut el a címzetthez. A kézbesítés legtöbbször munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni, de ebben az esetben kérjük ügyelj, hogy a saját neved mellett a cég, vállalkozás nevét is add meg. Amennyiben a futár nem talál meg a megadott címen, értesítőt hagy és az értesítőben szereplő telefonszámon lehet egyeztetni vele egy újabb kiszállítási időpontot (a szállítási költség az ilyen esetekben megismételt kiszállítást is tartalmazza). A futárszolgálat Budapest bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket.

A szállítást megelőző munkanap emailben értesítést küldünk, amiben már a csomagszám is szerepel és amire hivatkozva az Ügyfélszolgálat is tud a csomaggal kapcsolatban információt adni.

Fizetni (utánvét esetén) készpénzben, átvételkor a futárnak kell.
 
A szállítást megelőző munkanap emailben értesítést küldünk, amiben már a csomagszám is szerepel amire hivatkozva a Royal Sprint Ügyfélszolgálat is tud a csomaggal kapcsolatban információt adni, vagy használható a Csomagkövetés szolgáltatás.

További információ kérhető közvetlenül a futárszolgálattól is a  +36 1 216 3606-os telefonszámon, vagy a http://www.royalfutar.hu/blank-kj36a weboldalon.

Fizetni (utánvét esetén) készpénzben, átvételkor a futárnak kell.