Apple iPhone 8 64GB arany mobiltelefon

Apple iPhone 8 64GB arany mobiltelefon

Apple iPhone 8 64GB arany mobiltelefon

  • Gyártó: Apple
  • Cikkszám: 18000008
  • Készletinfó: Rendelésre 2-3 órán belül üzletünkben.
  • 175 500Ft

Elérhető opciók

Új, kártyafüggetlen készülék, Magyar nyelvű menüvel, 1 év hivatalos Apple garanciával.


Apple iPhone 8 64GB


Dizájn

Hogyan született meg a strapabíró, vezeték nélkül tölthető üvegborítású iPhone? Kifejlesztettünk egy újfajta üveget, melyet lézeres hegesztésű acél alátéttel és űrtechnológiai minőségű alumínium oldalszegéllyel erősítettünk tovább. És mikron pontosságú kialakítással tettük ellenállóvá a vízzel szemben.


A legellenállóbb üveg okostelefonon

A telefon elejét és hátulját is 50 százalékkal mélyebb megerősítő réteggel ellátott, egyedi fejlesztésű üveg borítja. Az üveget egy újfajta alátámasztó acélréteg és a 7000-es sorozatú alumíniumból készült, erősebb oldalszegély teszi még ellenállóbbá. A zsírtaszító bevonatról pedig egyszerűen letörölheted a foltokat és az ujjnyomokat.


Porálló, cseppálló, vízlepergető

Az iPhone 8-at olyan mikroszkopikus pontossággal alakítottuk ki, hogy vízbe merítés, ráfröcskölt folyadék és por ellen is védve legyen.
Vezeték nélküli töltés egy vezeték­mentes világért

A kezdetektől arra törekedtünk, hogy az iPhone-t egyszer teljesen megszabadíthassuk a töltőkábelek és a fejhallgató-vezetékek kötöttségeitől. Az iPhone 8 üveg hátlapja és hatékony vezeték nélküli töltési technológiája közelebb hozza a vezetékmentes jövőt.


Hangosabb, dinamikusabb sztereó hangs­zórók

Az iPhone 8 újratervezett sztereó hangszórói mélyebb basszussal és 25 százalékkal hangosabban szólnak. Tekerd fel a hangerőt, és élvezd a teltebb hangzású zenéket, filmeket és kihangosított beszélgetéseket.
Kifinomult adatvédelem az ujjad hegyén

A Touch ID-val ujjlenyomatodat használhatod biztonságos jelszóként: azonnal feloldhatod vele telefonod, és kedvenc alkalmazásaidba is egy pillanat alatt bejelentkezhetsz.