Apple Watch Series 4 40mm ezüst alumínium kagylófehér sportpánttal

Apple Watch Series 4 40mm ezüst alumínium kagylófehér sportpánttal

Apple Watch Series 4 40mm ezüst alumínium kagylófehér sportpánttal

  • Gyártó: Apple
  • Cikkszám: 19000077
  • Készletinfó: Rendelésre 2-3 órán belül üzletünkben.
  • 129 000Ft

Elérhető opciók

Apple Watch Series 4 okosóra 1 év hivatalos gyártói garanciával

Vadiúj társ a jobbik énednek

Bemutatkozik az Apple Watch Series 4. Tökéletesen újratervezett külső és belső, hogy aktívan, egészségesen élhess, és mindig elérhető maradj.

Teljes átalakulás kívül-belül

A Series 4 egy alapjaiban átalakított Apple Watch. Az eddigi legnagyobb kijelző. Új szívelektródák. Újratervezett, fizikai visszajelzést adó Digital Crown. Az ismerős, mégis teljesen átalakított készülék forradalmi újítás az okosórák történetében.

Minden milliméter tele infókkal. A kijelző új dimenzióit kihasználva az újratervezett kezelőfelületen több és részletesebb információ jelenik meg. Az új Információs diagram számlapon akár nyolc komplikáció is elfér, így még több mindent tekinthetsz át egyetlen pillantással.

Apple Watch Series 4

Vadonatúj S4 chip. Az S4 nem csupán egy processzor, hanem teljes Silicon in Package (SiP) modul, mely egyetlen hordozóban tartalmazza a komplett rendszert. Ez az architektúra teszi lehetővé, hogy ennyi szuper képesség elférjen a készülék vékony tokjában. Jelenleg az Apple Watch a világ egyetlen olyan eszköze, amelyet teljes egészében egy SiP működtet.

50%-kal hangosabb hangszóró. Az óra nagyobb és erősebb hangszórót kapott, így drámaian javult a hangminősége. A mikrofon pedig átkerült a másik oldalra, hogy a telefonálás kevésbé legyen visszhangos.

Testőröd és tanító mestered

Figyelmeztet, ha alacsony vagy magas a pulzusod. Észleli, ha elesel, és vészhelyzetben segítséget hív. Új háttereket ajánl a Légzés apphoz. Arra tervezték, hogy napról napra fittebbé válj vele, és segítsen megóvni az egészséged.

A miniatürizálás megkoronázása

A Digital Crown eddig is az Apple egyik legkomplexebb rendszere volt. Most még többre képes, mégis kisebb lett a Watch Series 4-ben. A szerkezet mérete 30 százalékkal csökkent, alkatrészeinek száma mégis 21 százalékkal nőtt.

Kidolgozottabb tréningek

Automatikus edzésfigyelő. Új edzésmódok jógához és túrázáshoz. Speciális funkciók futóknak, például lépésütem mérés és tempójelzések. Egyszerre akár öt adatot megjelenítve, precízen követheted az edzéseidet a különféle sportágakban.

Motiválásra született

Újfajta versengés a többiekkel. Tevékenység megosztás a barátaiddal. Személyi edző. Havi kihívások. Díjak az eredményeidért. Minden szinten motivál, hogy bezárd a tevékenységgyűrűidet.