Samsung Galaxy S10 Fehér Dual SIM 128GB 8GB RAM SM-G973F/DS mobiltelefon

Samsung Galaxy S10 Fehér Dual SIM 128GB 8GB RAM SM-G973F/DS mobiltelefon

Samsung Galaxy S10 Fehér Dual SIM 128GB 8GB RAM SM-G973F/DS mobiltelefon

  • Cikkszám: 19000065
  • Készletinfó: Rendelésre 2-3 órán belül üzletünkben.
  • 198 990Ft

Elérhető opciók

Samsung Galaxy S10 1 év garanciával

A tíz évnyi úttörő munka eredményeként a Galaxy S10e, S10 és S10+ készülékek a mobiltelefonos fejlesztések következő generációját testesítik meg.

A telefon, amely nem csupán kiemelkedő, hanem egyedülálló

Teljesen újratervezve, hogy minden zavaró tényező eltűnjön a látótérből. Nincs bevágás, ami elvonná a figyelmet. A precíz lézervágás, a képernyőre integrált biztonsági funkciók és a szemkímélő, dinamikus AMOLED teszi az Infinity-O Display-t a leginnovatívabb Galaxy képernyővé.

Egyszerűen érintsd meg az üveget a feloldáshoz. 

A biztonsági funkciókat a telefon hátoldaláról az előlapra telepítettük át, az Ultrahangos ujjlenyomat-olvasót közvetlenül a képernyőbe integrálva. 

A következő generációs kamera révén nem kell profinak lenned.

Professzionális Kamerával a zsebedben fényképeid, szelfijeid és videófelvételeid minden különösebb erőfeszítés nélkül ütősek és azonnal megoszthatók lesznek. 

Ragadj meg egy szélesebb világot.

Készíts lenyűgöző, mozifilmszerű képeket a 123 fokos látómezővel rendelkező ultraszéles kamera segítségével

Okosabb kamera jobb fényképek készítéséhez.

Az intelligens kamera segít lenyűgöző fényképeket készíteni képösszeállításokra tett javaslatokkal és a kamera beállításainak a témához történő automatikus optimalizálásával.

Megosztható energia. 

A Vezeték nélküli töltésmegosztás lehetővé teszi, hogy megoszd telefonod energiáját más eszközökkel. A vezeték nélküli gyorstöltés 2.0-ás verziója pedig gyorsabban tölti vissza telefonod 100%-ra.

Streamelj és ossz meg, bárhová is sodorjon az élet.

Az intelligens wifi a Wi-Fi 6 szabvány révén gyorsabb sebességet ér el, valamint megbízhatóan és biztonságosan csatlakozik még a nyilvános hálózatokon is.6 Továbbá zökkenőmentesen kapcsol át LTE-re, hihetetlen, akár 2,0 Gbps adatátviteli sebességet elérve.

Teljesen megváltoztatja a játékszabályokat. 

Mind a hardvert, mind a szoftvert úgy alakítottuk ki, hogy jobb teljesítménnyel támogassák a játékélményt, bosszantó késleltetés nélkül. 

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindig egy lépéssel előbb járj. 

Az intelligencia és a fejlett hardvereszközök megtanulják, hogy hogyan használod a telefonod, majd alkalmazkodnak a hosszabb ideig és hatékonyabban történő működés érdekében, maximális teljesítményt biztosítva egész nap.

A hasznos mesterséges intelligencia egyszerűbbé teszi a mindennapi életet. 

A Bixby Routines gyakran használt alkalmazásokat és feladatokat javasol az időpont vagy helyszín alapján a természetesen okos élmény érdekében – csakis a számodra.