Apple iPhone 7 32GB arany mobiltelefon

Apple iPhone 7 32GB arany mobiltelefon

Apple iPhone 7 32GB arany mobiltelefon

  • Gyártó: Apple
  • Cikkszám: 18000003
  • Készletinfó: Rendelésre 2-3 órán belül üzletünkben.
  • 128 000Ft

Elérhető opciók

Új, kártyafüggetlen készülék, Magyar nyelvű menüvel, 1 év hivatalos Apple garanciával.


Apple iPhone 7 32GB


Cseppel jobb, mint a tökéletes

Az APPLE iPhone 7 kártyafüggetlen okostelefon a precizitás és innováció új generációját hozza el. A kozmosz fekete bevonat cseppálló és vízlepergető készüléket takar, melynek teljesen áttervezett főgombja még intuitívabbá teszi a kezelést. Az unibody kialakítás pedig azt az érzetet kelti, mintha a ház és kijelző egybefolyna, így az iPhone 7 érintésre is éppoly tökéletes, mint látványra.


Fényes és színpompás iPhone kijelző

Csak nézz a képernyőre és máris megelevenedik a világ. Fotók, üzenetek, hírek vagy bármilyen más tartalom – mivel az APPLE iPhone 7 kártyafüggetlen okostelefon 1334 x 750 pixeles IPS kijelzője a profi digitális filmeknél is használt színteret használja, minden tartalma ragyogóan tündököl. Egy kis ragyogást pedig mindenki megérdemel.
Új kamera a képben

Az iPhone kamerája az egyik legnépszerűbb fényképező a világon, most pedig még jobb felvételeket készíthetsz vele. Az optikai képstabilizátor, az f/1,8 fényrekesz és a hattagú objektív gondoskodik róla, hogy félhomályban is tökéletes képeket lőj. Az olyan fejlett funkciók, mint a széles színtartomány rögzítés pedig még élettel telibbé varázsolják felvételeidet.


Az eddigi legerősebb okostelefonchip

Az Apple az eddigi legerősebb chippel látta el az iPhone 7-et. Ennek köszönhetően az okostelefon gyorsabb és hatékonyabb, minden korábbi iPhone-nál. Az A10 Fusion teljesen új architektúra növeli a teljesítményt, ha viszont épp nincs rá szükség takarékoskodik az energiával. Ez azt jelent, hogy a készülék az előző szériánál kétszer gyorsabban dolgozik, mégis ritkábban kell töltened.