Apple iPad Pro 12.9" (2018) 256GB Wi-Fi asztroszürke táblagép

Apple iPad Pro 12.9" (2018) 256GB Wi-Fi asztroszürke táblagép

Apple iPad Pro 12.9" (2018) 256GB Wi-Fi asztroszürke táblagép

  • Gyártó: Apple
  • Cikkszám: 19000194
  • Készletinfó: Rendelésre 2-3 órán belül üzletünkben.
  • 380 000Ft

Elérhető opciók

Apple iPad Pro 3. Generáció (2018) 1 év garanciával

Új, egész előlapot kitöltő képernyőjével az iPad Pro olyan, mint egy varázslatos üveglap, amely fekvő és álló módban is minden feladatot végrehajt.

Meglátni, megérinteni és megszeretni. 

Az új Liquid Retina képernyő betölti az egész előlapot. Az élethű színekkel minden gyönyörűen mutat, és a ProMotion technológiától akadásmentesen működik.

Csúsztass felfelé, hogy visszatérj a Főképernyőre.

Az új, intuitív mozdulatokkal végtelenül egyszerű használni.

A világ legbiztonságosabb arcazonosító rendszere tableten. 

A Face ID megérkezett az iPadre. Fekvő és álló módban is stabilan felold.

A végeredmény: gyorsabb a legtöbb PC-laptopnál.

Az A12X Bionic a legintelligensebb, leghatékonyabb chip, melyet valaha készítettünk. Neural Engine motorja másodpercenként akár ötbillió műveletet végez, és a gépi tanulást is lehetővé teszi. 

Mindezt akár egyszerre.

És ezt a hatalmas teljesítményt pár mozdulattal munkába is állíthatod multitasking közben. E-mailezgess egy barátoddal, kreatívkodj a projekteden, netezz ihletet keresve és FaceTime-ozz. 

A valóság sokkal szórakoztatóbb lett.

Az A12X Bionic chip kétszer gyorsabb grafikus teljesítményt ad le. Ettől olyan tökéletes a kiterjesztett valóság, és ezért tudsz úgy belefeledkezni a játékokba az iPad Prón.

Apple Pencil

Az Apple Pencil mostantól reagál az érintésedre. Dupla koppintással funkciót válthatsz. Használj egy másik ecsetet vagy kapd elő a radírt – a váltás nem zökkent ki a flow-ból.

*Az Apple Pencil külön vásárolható meg.

Szerintünk pont neked való.

A vadonatúj Smart Keyboard Folión élmény gépelni, használaton kívül pedig elegáns védőtokként óvja a kijelzőt és a hátlapot.

*A Smart Keyboard Filió külön vásárolható meg.

De akár a mobilodat is töltheted róla.

Az USB-C nagy teljesítményű porttal perifériákat – például külső kijelzőt vagy kamerát – csatlakoztathatsz az iPad Próhoz.

Kamera

Az iPad Prónak két bámulatos kamerája van, amik Smart HDR technológiát használnak. Egy 12 megapixeles kamera, amivel lenyűgöző fotókat kattinthatsz, 4K-s videókat vehetsz fel, dokumentumokat szkennelhetsz és a kiterjesztett valóságban is elmélyülhetsz. A TrueDepth kamerával pedig FaceTime-ozhatsz vagy tökéletes Portré módú szelfiket, Animojikat és Memojikat készíthetsz.

A legnagyobb változást hozza az iPad bejelentése óta.

Alig fél kiló, ezért könnyebben magaddal viheted, mint valaha. A gyors Wi-Fi-vel és a 4G/LTE-Advanced kapcsolattal útközben is lesz interneted.

És az aksija akár 10 órán át bírja.

* A 4G/LTE-Advenced csak a Wi-Fi+Cellular modelleken érhető el.