Apple iPhone X 64GB asztroszürke mobiltelefon

Apple iPhone X 64GB asztroszürke mobiltelefon

Apple iPhone X 64GB asztroszürke mobiltelefon

  • Gyártó: Apple
  • Cikkszám: 18000017
  • Készletinfó: Rendelésre 2-3 órán belül üzletünkben.
  • 262 990Ft

Elérhető opciók

Új, kártyafüggetlen készülék, Magyar nyelvű menüvel, 1 év hivatalos Apple garanciával.


Apple iPhone X 64GB


Az iPhone‑ok iPhone‑ja

A cél egy folytonos felület volt, ahol semmi nem áll a felhasználói élmény útjába. A Főgombot ezért egy új, mégis ismerős navigációs módszerrel váltottuk fel.


Természetes ujjmozdu­latokkal egyszerű a használata

Főképernyő

Csak egy csúsztató ujjmozdulat lentről felfelé, és máris a főképernyőn vagy.

Multitasking

Ha a megnyitott appokat szeretnéd látni, csúsztasd felfelé az ujjad, majd állítsd meg egy pillanatra.

Vezérlőközpont

Csúsztasd lefelé az ujjad, és megjelenik a személyre szabható Vezérlőközpont.


Gigászi innováció parányi helyen

A TrueDepthszel lélegzetelállító fotókat készíthetsz, és a Face ID-t is használhatod. A teljes rendszer a képernyő tetejének egy parányi részét foglalja el – ám ez a miniatűr modul a legfejlettebb technológiáinknak ad helyet.


Bemutatjuk a Super Retinát. A szépség a fejlesztésben rejlik.

A Super Retina HD‑kijelzőbe épített OLED‑panel nem egy átlagos OLED‑kijelző. Szigorú normáinknak megfelelően, egyedi igényeinkre szabva készült. Így olyan HDR-kijelző született, amely 1 000 000:1 kontrasztarányú, nagy felbontású és fényerejű, széles színtartományt támogat, és a színhelyességet tekintve piacvezető.
True Tone.Jobb ránézni

A True Tone technológia fejlett, hatcsatornás fényérzékelő segítségével igazítja a kijelző fehéregyensúlyát a környezeted megvilágításának színhőmérsékletéhez. Olyan természetesnek hatnak a képek a kijelzőn, mintha nyomtatott oldalakat néznél, ami a szemet is jobban kíméli.


A HDR premierje az iPhone‑on

Az iPhone X széles dinamikatartományú (HDR) kijelzőjén Dolby Vision és HDR10 szabványú videókat is nézhetsz, a HDR-fotók pedig még fantasztikusabban mutatnak. Többek között az iTunes és a Netflix kínálatából választhatsz HDR-formátumú filmeket és sorozatokat.


A leg­ellenállóbb üveg okos­telefonon

Az előlap és a hátlap is teljes egészében üvegből készült, méghozzá a legtartósabb üvegből, ami valaha kikerült a kezeink közül – 50%-kal mélyebb megerősítő réteggel. A hét festékréteget alkalmazó eljárás pontos árnyalatokat és áttetszőségi fokot ad. A gazdag színtónusról tükröződő optikai réteg gondoskodik, a zsírtaszító bevonatról pedig egyszerűen letörölheted a foltokat és az ujjlenyomatokat.


Vezeték nélküli töltés egy vezeték­mentes világért

A kezdetektől arra törekedtünk, hogy az iPhone‑t egyszer teljesen megszabadíthassuk a töltőkábelek és a fejhallgató-vezetékek jelentette kötöttségektől. Az üveg hátlap vezeték nélküli töltési technológiát rejt: az iPhone X-et a vezetékmentes jövőre terveztük.


Rozsdamentes nemesacél

Az iPhone X rozsdamentes acélból készült oldalszegélye körbeöleli a készüléket, és tartást ad neki. Ez az Apple különleges tervezésű ötvözete. Tartós, letisztult, és gyönyörűen fénylik. Az asztroszürke bevonat felviteléhez a vákuumgőzölés technológiáját alkalmazzuk, hogy a rozsdamentes­acél oldalszegély színe pontosan megegyezzen az üvegfelület színével.


Porálló, cseppálló, vízlepergető

Az iPhone X mikroszkopikus pontosságú kialakítása megóvja a készüléket a ráfröccsenő folyadékkal és a porral szemben – sőt, akkor is, ha vízbe meríted.