Apple iPad Air 10.5” 256GB Wi-Fi (2019) asztroszürke táblagép

Apple iPad Air 10.5” 256GB Wi-Fi (2019) asztroszürke táblagép

Apple iPad Air 10.5” 256GB Wi-Fi (2019) asztroszürke táblagép

  • Gyártó: Apple
  • Cikkszám: 19000155
  • Készletinfó: Rendelésre 2-3 órán belül üzletünkben.
  • 220 000Ft

Elérhető opciók

Apple iPad Air 10.5"1 év gyártói garanciával

Teljesítmény mindenkinek.

Az iPad Air minden eddiginél szélesebb körben teszi elérhetővé leghatékonyabb technológiáinkat: a Neural Engine-t, az A12 Bionic chipet és a 10,5 hüvelykes, True Tone technológiás Retina kijelzőt. Ráadásul már az Apple Pencillel is kompatibilis, és Smart Keyboardot is csatlakoztathatsz hozzá. Mivel alig fél kiló és 6,1 mm vastag, mindezt a lenyűgöző technológiát légies könnyedséggel viheted magaddal bárhová.

Minden, amire szükséged lehet, alig fél kilóban.

Az iPad Air nagy, 10,5 hüvelykes Retina kijelzőjével is tökéletesen kézre áll, és könnyen hordozható. Vékony, könnyű, emellett a legkorszerűbb vezeték nélküli technológiákkal van felszerelve. Akkuja akár 10 órán át bírja, így egy szaladgálós nap során is végig használhatod egyetlen feltöltéssel.

Minden, amire szükséged lehet, alig fél kilóban.

Az iPad Air nagy, 10,5 hüvelykes Retina kijelzőjével is tökéletesen kézre áll, és könnyen hordozható. Vékony, könnyű, emellett a legkorszerűbb vezeték nélküli technológiákkal van felszerelve. Akkuja akár 10 órán át bírja, így egy szaladgálós nap során is végig használhatod egyetlen feltöltéssel.

Maradj elérhető bárhol.

Az iPad Air mobil- és vezeték nélküli hálózaton is gondtalanul használható – erről az akár 866 Mb/s-os Wi-Fi- és a 4G/LTE-Advanced kapcsolat gondoskodik. Az eSIM-mel pedig világszerte közvetlenül a készüléked képernyőjén választhatsz mobilnetes csomagot a helyi lehetőségekből.

*A 4G/LTE kapcsolat csak a Wi-Fi + Cellular modellek esetén érhető el.

Mindenre képes. És mindezt egyszerre.

A Neural Engine motoros A12 Bionic chip szintet lép teljesítményben és tudásban. Valós idejű gépi tanulásra képes, így merőben új élmény vele többek között a képkezelés, a játék vagy a kiterjesztett valóság. Erejét bevetheted videoszerkesztéshez, lenyűgöző prezentációk készítéséhez, 3D-s modellek tervezéséhez vagy a kedvenc műsorod streameléséhez. Sőt mindez akár egyszerre is futhat.

Hasítanak rajta a játékok és az appok.

Az A12 Bionic chipben egy 4 magos grafikus motor gondoskodik a kiemelkedő teljesítményről az elképesztő AR-élményekhez, a 3D-s játékok valósághű effektjeihez és az alkalmazások lenyűgöző grafikájához.

Lásd meg a szépséget mindenben.

Élénk és élethű képek, videók és játékgrafikák jelennek meg a magával ragadó 10,5 hüvelykes, széles színtartományú Retina kijelzőn. Akárhol használod, az iPad Air mindenütt a legjobb vizuális élményt nyújtja, mert kiemelkedő a fényereje, és True Tone technológiás kijelzőjének tükröződésgátló bevonata van.

Öröm ránézni bármilyen fényben.

A True Tone technológia a környezeted fényviszonyainak megfelelően állít a fehéregyensúlyon. Így akár az ágyban olvasgatsz, akár a vízparton netezel, természetesebb és kellemesebb lesz a szemednek.

Tartsd a kapcsolatot.

Az iPad Air előlapi és hátoldali kamerájával lenyűgöző fotókat és 1080p felbontású HD-videókat készíthetsz. És ez messze nem minden. Csoportos FaceTime hívásokban beszélgethetsz. Beszkennelhetsz, aláírhatsz és visszaküldhetsz dokumentumokat. A kiterjesztett valóságba lépve pedig akár új világokat is alkothatsz.

Dolgozz, tanulj és játssz AR-ben.

A kiterjesztett valóság bámulatos élethűséggel kombinálja a digitális tárgyakat és információt a külvilággal. Az előlapi és a hátoldali kamera, a Neural Engine-es A12 Bionic chip, a nagy, életteli kijelző és a mozgáskövető érzékelők együttesen tökéletes AR-élményt nyújtanak az iPaden.

Írj, rajzolj, skiccelj vagy firkálj, amikor csak megszáll az ihlet.

A hagyományos író- és rajzeszközökhöz hasonlóan az Apple Pencil is természetesen simul a kezedbe, pontos, és a finom mozdulatokra van kihegyezve. Sokoldalúsága azonban még többre tesz képessé: az iPad Airt jegyzetfüzetté, festővászonná vagy tetszés szerint szinte bármi mássá átváltoztathatod vele.

Jegyzetelj, vagy jelölgess képernyőfotókon, doksikban és fájlokban.

Az Apple Pencillel olyan természetességgel jegyzetelhetsz, mintha papírra írnál. A kézírásos jegyzetek kereshetők, és gépelt szöveggé is konvertálhatod őket. Emellett dokumentumokat korrektúrázhatsz, belerajzolhatsz a jegyzeteidbe, vagy kattinthatsz egy képernyőfotót, és arra is írhatsz.

Úgy terveztük, hogy a legtöbbet hozhasd ki az iPadből.

A fejlett iOS mobiloprendszer mindössze néhány egyszerű ujjmozdulattal irányítható. Az iPad Air nagy kijelzőjén koppintással és húzással vezérelheted a funkciókat. Válaszd ki kedvenc appjaidat a Dockból, és indulhat a multitasking. A fájlokat áthúzhatod egyik appból a másikba, vagy rendszerezheted őket a Fájlok alkalmazásban.

Minden fájlod egy helyen.

A Fájlok appban elérheted és kezelheted az iCloudon, a külső felhőszolgáltatásokban – például a Boxon vagy a Dropboxon – és az iPad Airen tárolt tartalmaidat. Így bárhol vagy, minden fájlodat egy helyen találod.

iPaded azzá válik, amire épp szükséged van.

Az iPad Air tele van saját fejlesztésű appjainkkal, amiket mindennap használni fogsz. A Fotók, a Térképek, az Üzenetek, a Mail és a Safari mellett hatékony irodai alkalmazások is helyet kaptak rajta, mint például a Pages, a Numbers és a Keynote. Dübörgő kreativitásodat pedig kiélheted a GarageBanddel, vagy megvághatod az iMovie-val.

A legjobb hely a fotóidnak és a fájljaidnak.

Az iCloudon tárolt összes fotód, fájlod és jegyzeted biztonságban van, naprakész, és mindegyik eszközödről kényelmesen elérhető.5 A Fájlok appal pedig egyetlen központi helyen kezelheted az iCloud Drive-ra és az iPad Airre mentett fájljaidat.

Az adataid csak rád tartoznak.

Az Apple összes többi termékéhez hasonlóan az iPad Airt is úgy terveztük, hogy védje és bizalmasan kezelje adataid. A Touch ID-val egyszerűen és biztonságosan oldhatod fel az iPad Air zárolását: csak helyezd az ujjadat a Touch ID érzékelőre, és már meg is vagy.

Úgy terveztük, hogy mindenkinek könnyebbé tegye az életét.

Hisszük, hogy a technológia akkor éri el teljes potenciálját, ha könnyebbé teszi az emberek életét – mindenkiét. Ezért az iPad Air kisegítő lehetőségei a látás, az eszközirányítás, a hallás és a tanulás területére egyaránt kiterjednek. A VoiceOver például elmondja, mi látható a kijelzőn, a Kapcsolóvezérlés funkcióval pedig érintés nélkül is használhatod az iPad Airt.